Hlavní obsah
Článek

Ke zpěvačce Hance Křížkové patří neodmyslitelně nejen hlas jako zvon, ale také plnoštíhlá postava. Před nedávnem se hvězda muzikálů Dracula, Carmen a Mamma Mia! rozhodla se svou nadbytečnou váhou poprat a slaví úspěch. Za dobu čtyř a půl měsíců má dole sedmnáct kilo. A prý ještě nekončí.

„Změnila jsem razantně jídelníček. Jím zdravěji než dříve a nehladovím. Dopřávám si ryby, drůbeží maso, ovoce a zeleninu, kozí a ovčí produkty. Speciální dieta, kterou držím, je postavená na tom, že se mezi jednotlivými jídly dodržují pětihodinové pauzy,“ svěřila Super.cz zpěvačka s tím, že se shozenými kily začala důsledněji pečovat i o svůj exteriér.

„Už mám svůj věk, takže je zkrátka po úbytku váhy potřeba některé partie zpevnit,“ hlásá zpěvačka, která navštěvuje kliniku estetické medicíny a začala pozvolna měnit i svůj šatník.

„Se stylistou Kájou Pavlíčkem jsme vybrali pár kousků a začala jsem objevovat i nové barvy. Komplet nové oblečení si ale ještě nepořizuju, protože jsem ještě s hubnutím neskončila. Chtěla bych shodit ještě takových patnáct kilo,“ vyslovila své plány nahlas Hanka.

Ta svou novou tajli i pěveckou formu předvede už 4. listopadu v Divadle Hybernia na svém benefičním koncertě. „Doprovázet mě bude band Martina Kumžáka a výtěžek z koncertu půjde na Sluneční paprsek, který pomáhá dětem po onkologických onemocněních,“ dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám