Hlavní obsah
Článek

Máte rádi psy? A záleží vám na jejich osudech, pokud k nim nebyl život zrovna spravedlivý a připletl jim do cesty jen samé útrapy, kvůli kterým se dostali do útulku? Pak vás jistě bude zajímat, že herečka Patricie Solaříková (35) už čtvrtým rokem chystá charitativní kalendář, který právě na psy z útulku pomáhá přispět.

Opět se spojila s významnými osobnostmi, které se vzdaly svých honorářů a společně se zachráněnými psy v kalendáři zapózovaly. Patricie se letos rozhodla podpořit neziskovou organizaci Psí život, která podporuje a zachraňuje psy na Slovensku a v romských osadách, psy bezdomovců a narkomanů.

Kalendář je již hotov, vytištěn a křest proběhne začátkem listopadu. My vám zatím přinášíme informace z jeho přípravy. Fotky vznikaly v krásné přírodě Prokopského údolí, v oboře Hvězda a v Kinského zahradě, a to celý jeden měsíc.

Za fotoaparát se letos postavila Anna Fixová, která se s Patricií zná ze seriálu Ulice. O celkový styling se postarala Claudie Marčeková se svojí dcerou Kristínou. „Letos byla na každém focení naprosto výborná atmosféra, pohoda, žádný stres. Někteří pejsci byli sice dost hyperaktivní, ale s plnými hrstmi pamlsků jsme to dokázali ukočírovat,“ smála se při vzpomínce na zábavu, kterou si při focení užili, Patricie Solaříková.

V letošním kalendáři, který se začne prodávat 31. 10. na Mezinárodní výstavě psů v Praze, naleznete osobnosti, které mají srdce na pravém místě, a i přes nabité diáře si našly čas pro dobrou věc. Kdo všechno se v kalendáři objeví? Zatím vám prozradíme jen Romana Vojtka (51), který je v kalendáři s chrtí slečnou Gupi a Lenku Zahradnickou, která je na fotografii s fenkou Megy.

Reklama

Další články

Načítám