Hlavní obsah
Článek

Loňský ostře sledovaný obřad Kim Kardashian s Kanyem Westem je jen skromnou veselkou v porovnání s tím, co si dopřál čínský pár celebrit. Herci Angelababy (26) a Huang Xiaoming (37) za svatbu utratili snad více než Britové za vdavky Kate s Williamem.

Všestranně nadanou umělkyni s pseudonymem Angelababy sice v Evropě téměř nikdo nezná, ale doma v Číně je hvězdou první velikosti. Její věhlas se však brzy rozšíří do celého světa, protože se příští rok objeví v hollywoodském pokračování sci-fi Den nezávislosti.

Angelababy si mohla dovolit vskutku pohádkovou svatbu, jejíž přípravy zaměstnaly několik desítek lidí. Výsledkem byla fenomenální podívaná srovnatelná se zahájením olympiády v Pekingu. Obřad měl působit jako z pohádky, což měla navodit kýčovitá výzdoba, již tvořily tisíce růží a projekce na stěny vytvářející iluzi zámku. Pozvánku na velkolepou show dostaly dva tisíce hostů, takže nikoho nepřekvapí, že se náklady na čínskou svatbu roku vyšplhaly na závratných 736 miliónů korun.

Pompézní obřad, který mohl zbytek Číny sledovat online přes internet, byl však ve skutečnosti jedním velkým podvodem. Herecký pár totiž do manželství oficiálně vstoupil už před pěti měsíci na soukromém obřadu. Čínský lid ale nejspíš toužil po kýčovité show, takže Angelababy a Huang Xiaoming dostali nařízené role pohádkových novomanželů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám