Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledních pár let se téměř denně objevuje na televizní obrazovce a její zevnějšek tak pod vlivem líčidel a vlasových přípravků dostává zabrat. Není proto divu, že Bára Hlaváčková začala v poslední době přicházet o vlasy.

Bývalá reportérka VIP zpráv a současná moderátorka zpravodajského pořadu už měla tak málo vlasů, že s tímto problémem musela začít něco dělat.

„Před vstupem před kameru vlasy hodně namáhám, profíci to umí, ale mnohdy na reportáže do terénu nebo v běžném životě mimo moderování si vlasy upravuju sama a dávám jim dlouhodobě pořádně zabrat. Fénování, žehlení, kulmování, tupírování je pro vlasy zhouba,” říká Bára a jedním dechem dodává: „V poslední době jsem si všimla, že se mi vlasy lámou a upadávají ve velkém, a já jsem se vyděsila, že budu za chvíli plešatá. Tak jsem vyhledala odbornici, která mi vlasy začala uzdravovat speciální technikou.”

Jak se jedné z předních českých odbornic na celkové ozdravení vlasů a melíry podařilo Bářině hřívě dodat vzpruhu, můžete sami posoudit v naší galerii, nebo výsledek zkouknout na televizní obrazovce.

Reklama

Další články

Načítám