Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Vaška Noida Bárty (43) a jeho nádherné manželky Gábiny ve čtvrtek oslaví své 1. narozeniny. Ty druhé už stoprocentně oslaví v novém domě, který pro svoji rodinu Noid buduje a stěhování je plánováno na únor příštího roku.

Malá holčička je zpěvákovi neuvěřitelně podobná a kdysi divoký Noid se změnil v dokonalého tátu. "To změní, myslím, každého chlapa. Když si mám vybrat, jestli jít na pivo s kamarádama, nebo být s dcerou, vyhrává Terezka," řekl Super.cz Noid a prozradil, že s manželkou plánují už druhé dítě. "Příští léto bychom na tom chtěli začít pracovat," dodal na závodě VIP Fabia Race na mosteckém okruhu, kde závodil.

Gábina jako správná manželka nemohla chybět a i s Terezkou Noida podporovaly. Noid na okruhu bojoval s Monikou Leovou, Zbyňkem Medunkou, Lejlou Abbasovou a Daliborem Gondíkem o vítězství. A překvapivě neuspěl. Všechny na plné čáře porazila Leila.

„Lejla Abbasová mě strašně překvapila, je opravdu borkyně, teda nás rozsekala úplně všechny. Těžce," pěl na svoji sokyni chválu Noid. Kolem aut se budou točit i narozeniny jeho dcery Terezky. Ta k narozeninám dostane velké autíčko na dálkové ovládání. „Říkám velké proto, že se do něj bude moct malá posadit a já jí na dálku budu dělat šoféra,“ dodal se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám