Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sporťák Michal Hrdlička (26) se po rozchodu s moderátorkou Lucií Borhyovou (46) o nápadnice bát nemusí. O tom, že to není pouhý pasivní komentátor sportu, ale zároveň aktivní sportovní nadšenec, nemůžeme při pohledu na jeho muskulaturu vůbec pochybovat.

Hrdlička například potěšil všechny své fanynky během jednoho z prázdninových zápasů za Real Top Praha. Po zápase si sundal dres a po hřišti se producíroval jen v trenclích. Neváhal si ani zalaškovat s půvabnou rozhodčí, kterou v zápalu hráčské vášně povalil na zem. A ona se samozřejmě mužnému exotickému moderátorovi nebránila...

O rozchodu s televizní kráskou Borhyovou se toho napovídalo hodně, včetně údajných Hrdličkových nevěr. Sporťák nakonec vydal prohlášení, ze kterého vyplynulo, že si v důsledku naprosto odlišných povah přestal s Lucií rozumět, a tak ve vztahu nechtěl nadále zůstávat, ač se o to snažil.

O jedenáct let mladší Hrdlička má přeci jen odlišný životní rytmus než jeho bývalá partnerka, jíž už táhne na čtyřicet. Nemůžeme se proto divit tomu, že to mezi nimi začalo skřípat. Nejdůležitější je, že se prý shodnou na tom, že oba chtějí zůstat hlavně milujícími rodiči společné dcery Lindy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám