Hlavní obsah
Článek

Komediální seriál Roseanne sice z obou hlavních hereckých představitelů učinil hvězdy první velikosti, ale John Goodman (63) i Roseanne Barr (63) se díky němu stali symbolem obezity. Na stará kolena ovšem oba se svou nadváhou zatočili a dnes mohou soupeřit v tom, na kom je hubnutí více vidět.

Když se těžkotonážní sitcom poprvé objevil na televizních obrazovkách, jeho hvězdám bylo teprve 36 let. Kvůli výrazné nadváze však Barr i Goodman působili podstatně starším dojmem. Seriál jim zajistil obrovskou popularitu, která vyvrcholila v roce 1993 trumfem na udílení Zlatých glóbů. Cenu tehdy získali oba herci a Roseanne byla navíc zvolena nejlepším komediálním seriálem.

Po devíti sezónách ovšem sitcom skončil a seriáloví manželé se nemohli zbavit nálepky tlouštíků. Goodman ve svém nejtučnějším období vážil závratných 180 kilogramů a Barr byla jen o 45 kil lehčí. Rychle tak došli k závěru, že cesta k uznání a dalším rolím vede jedině přes hubnutí.

Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat a obézní pár je dnes k nepoznání. Roseanne je na polovině své dřívější váhy a John by se do svého dřívějšího oblečení vešel několikrát. Nový životní styl se výrazně projevil nejen na jejich vzhledu, ale především na zdravotním stavu.

Kdo se lépe popral s nadváhou?
Roseanne Barr
2,5 %
John Goodman
1,6 %
Oba herci si zaslouží obdiv
95,9 %
Celkem hlasovalo 40917 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám