Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by po boku mladé tiskové mluvčí rozkvetl! Karel Gott (†80) už delší dobu nikam nevyvedl svou ženu Ivanu Gottovou (48), tu nikdo (kromě jejího nejbližšího okolí) neviděl snad už několik měsíců, rozhodla se totiž po letech přestat užívat si mediální slávy po boku svého slavného manžela. Zato ho na každém kroku doprovází donedávna naprosto neznámá Aneta Stolzová. A božský Karel vypadá tak, jako by si její přítomnost užíval!

Naposledy novou ženu ve svém pracovním týmu vzal na zkoušku souboru Alexandrovci. Ten právě absolvoval úspěšné turné po Česku. A jakmile se „Zlatý hlas z Prahy“ objevil v hledišti, všech 120 členů tělesa začalo spontánně tleskat.

„Karel předal Alexandrovcům svůj nejnovější komplet pěti cédéček Duety 1962-2015, na němž má se souborem jeden song Podmoskevské večery. Od sólistů světoznámého mužského souboru získal na oplátku pozvání na společné vystoupení v ruském hlavním městě,“ dozvěděli jsme se.

Nejpopulárnější česká celebrita měla ze setkání radost, zářila, usmívala se na všechny strany. Ví se o něm, že přítomnost půvabných žen mu vždy vlije energii do žil, a to, že se na veřejnosti pohybuje prakticky už jen výhradně po boku Stolzové, s ním i při jeho zdravotních potížích dělá zázraky.

Reklama

Další články

Načítám