Hlavní obsah
Článek

Během focení se objevuje výhradně za objektivem fotoaparátu. Někomu ale asi přišlo, že je škoda, že jeho šarmantní vzhled zůstává skrytý, a tak z fotografa Dana Zahrádky udělali modela. Dvorní fotograf Gábiny Partyšové (45), který byl mimo jiné s moderátorkou v minulosti mnohokrát spojován, se stal tváří vlasové kampaně jisté italské značky.

Zahrádka ale nemusel být z nové úlohy příliš nervózní, neboť mu sekundovala Aneta Vignerová (36). „Byla to první taková přijatá nabídka v životě - stát jako model, poprvé v životě jsem kývl s podmínkou, že to budu i fotografovat. Navíc s Anetou je spolupráce vždy v pohodě, jen to, že normálně nejsme tak blízko sebe,” říká Zahrádka a s úsměvem dodává: „Upřímně, ze začátku jsem se necítil moc dobře, lépe se cítím za kamerou, ale nakonec to byla sranda, hlavně ta výzva a taková drzost - zvládnout se tvářit a v kapse mačkat dálkovou spoušť, s výsledkem jsem spokojenej. Myslím, že není vůbec poznat, že jsem to zároveň i fotil. Přece jen je to z druhé strany, než z které jsem zvyklý pracovat.”

Velmi podobně celé focení komentovala i Vignerová. „Spolupráce s Danem vzájemně plynula, Dan je velmi pěkný, přitažlivý muž, ale tím to pro mě končí, poněvadž já mám oči jen pro svého Míšu," řekla na adresu Michala Zemana.

Reklama

Další články

Načítám