Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou kariéru odstartovala vítězstvím českého finále Elite Model Look a vygradovala stanutím na stupních vítězů na světovém finále této prestižní modelingové soutěže. Od té doby stoupá hvězda Báry podzimkové jen vzhůru.

Vše začalo v Miláně exkluzivitou pro značku Prada, což v modelingu znamená nejlepší start pro novou tvář a následně si Barboru začali na své show v Paříži zamlouvat ty nejprestižnější značky. Za pár dní v Mekce módy zazářila na módních show takových světových návrhářských domů jako Dior, Miu Miu, Chanel, Valentino, Lanvin, Alexander McQueen, Giambattista Valli či Sonia Rykiel, kterou Bára otevírala. „Jsem rád, že Bára navázala na úspěchy svých kolegyň Evy Klímkové či Magdaleny Havlíčkové,” říká šéf agentury Elite Prague Saša Jány, který je nadšený profesionálním přístupem modelky.

Ptali jsme se šestnáctileté studentky příbramského gymnázia, jestli není unavená z náročného kolotoče castingů, fittingů a přehlídek. „Moc si to užívám, únava je součástí každé práce, pokud ji děláte s plným nasazením. Jsem poctěna tím, že si mě světoznámé značky vybírají, abych pro ně předváděla, a již nyní se těším na další spolupráci s nimi,“ říká Bára Podzimková, která podpořila charitativní projekt Rainbow for Ivanka. Úspěšná modelka ve spolupráci s časopisem Elle a světoznámě uznávaným fotografem Michalem Pudelkou nafotila sérii fotografií, která si vzala za svou záchranu života smrtelně nemocné Ivany Danišové. Fotografie budou dnes a 20. října dražit v Galerii Dox.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám