Hlavní obsah
Článek

Jste štíhlá, plnoštíhlá, máte větší boky či plnější křivky? Ať už je správně kterákoliv z možností, na své si rozhodně přijdete u módní značky Cellbes, jejíž podzimní kolekce razí heslo „milujeme všechny tvary“. Naleznete zde překrásné podzimní trendy a XXL módu až do velikosti 64. Tak hurá do vybírání nového outfitu!

Ať žije ležérní elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem každého šatníku by mělo být několik trendy kousků, které lze hravě kombinovat s různými styly a zároveň je využít při širokém spektru příležitostí. Přesně takovým modelem je i pohodlná splývavá košile se zajímavým vzorem, kterou si oblíbí ženy všech typů postav a věkových kategorií. Halenka je pro vás připravena v béžové, khaki a švestkové barevné variantě. Které dáte přednost vy?

V záplavě květin

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud se vám stýská po letní módě a voňavých rozkvetlých loukách, připomeňte si tyto srdeční záležitosti například prostřednictvím překrásné rozevláté sukně s květinovým potiskem. Lichotivý střih bude slušet štíhlým i plnoštíhlým postavám. Pokud k tomuto kousku oblečete koženkovou bundičku a obujete trendy kozačky, vykouzlíte podzimní outfit jedna báseň.

Na vlně něžnosti díky šatové tunice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O ženách se často mluví jako o představitelkách něžného pohlaví. Probuďte v sobě onu skrytou vílu a vsaďte na krajkovou šatovou tuniku, která podtrhne vaši ženskost v tom nejjemnějším slova smyslu. Tuniky mají tu výhodu, že dovedou dokonale zamaskovat případné kila navíc v problémových partiích, jako jsou boky a bříško. Přesně z tohoto důvodu si zamilujete i tento fuchsiový model, který u Cellbes naleznete až do velikosti 64.

Podzimní nezbytnost číslo jedna? Pulovr!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud přemýšlíte nad tím, jakým svrškem obohatit svou stávající garderobu, jednoznačně byste měla uvažovat o pulovru. Udělejte si například radost tímto dokonalým kouskem v barvě šedého melíru. Zaoblené lemy, delší zadní díl a volný střih jsou přesně ty důvody, kvůli kterým si pulovr zamilujete a díky nimž získává model palec nahoru. Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása.

Vyzrajte na mrazy stylovým kabátem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podzimní ranní teploty dovedou být občas nemilosrdné a kruté. Proto je zapotřebí vyzbrojit se již nyní nějakým teploučkým kabátem, díky kterému si na vás mráz jen tak nepřijde. Zachumlejte se například do tohoto luxusního antracitového kousku s kožešinovou kapucí. Nejen, že si tak zajistíte maximální teplotní komfort, ale navíc v něm budete vypadat jako ledová královna, za kterou se otočí každý kolemjdoucí! A protože Cellbes miluje všechny tvary, čeká na vás tento kabát až do velikosti 64.

Další články

Načítám