Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V době, kdy přijala Kateřina Hrachovcová jméno svého manžela veterináře, nevypadala nic moc. Svoji image ale neustále vylepšuje a změnila si i jméno. Šlo prý o to, že z numerologického hlediska je Kaira Hrachovcová lepší.

My se s Katkou potkali na otevření nové kavárny, kde potěšila pohled dokonalým kabátem od návrhářky Denisy Nové vyladěným s čapkou se zvířecím vzorem. Povídali jsme si o kávě a o péči o domácnost a o vaření a pečení. Tam to Katka taky dost přehodnotila.

"Kávu mám spojenou s domovem a příjemným prostředím. Třeba i s návštěvou, i když je náhlá a já nemám co nabídnout, kromě nějakých sušenek nebo oříšků. Dříve jsem i víc pekla, ale to už nedělám. Nepeču do foroty jenom, abych něco upekla. Dělávala jsem to, stejně tak i s vařením. Ale je potřeba, aby to někdo jedl a neplácalo se tím. Tak jsem s tím skončila," svěřila nám.

Na jídlo si nyní, zdá se, vůbec zvlášť nepotrpí, o čemž svědčí její stále štíhlejší postava. Dokonce nám ani nedokázala víc prozradit o cateringu pro herce na seriálu přístav, který natáčí. "Spíš si s sebou vozím ovoce v krabičce, ale všichni si ho chválí. Včetně mého psího kamaráda Punti který se mnou často jezdí a catering chodí pravidelně kontrolovat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám