Hlavní obsah
Článek

Modelka a moderátorka Jitka Boho (32) rozhodně nebere těhotenství jako omezující stav. Termín porodu má sice 22. prosince, ale ještě týden před tím má nasmlouvanou práci. Cítí se dobře, jen ze šesti kilo, která prozatím přibrala, ji trochu pobolívají záda.

"11. prosince jsem v porotě nějaké soutěže, tak to snad ještě zvládnu. Na mole už nechodím, to by musela být nějaká těhotenská móda. Ale zpívám a moderuju. To jsou věci, které se dají zvládat až skoro do porodu. Při zpívání jsem ale musela repertoár trochu zmírnit z těch rychlejších písní na skladby, které udýchám. Ale všechno se dá zvládnout," je přesvědčená budoucí maminka.

Těhotenství zvládá bez potíží. "Těhotenství není nemoc, takže se dá snášet velmi hezky. Záleží na tom, jak si to ta žena užívá. Jsou samozřejmě dámy, které to dobře nesnášejí, ale já mám to štěstí, že zvláště třetí trimestr mám úplně v pořádku. Drobné obtíže k tomu patří," měla na mysli třeba noční vstávání, protože miminko tlačí na močový měchýř.

S Jitkou jsme se potkali na kosmetickém veletrhu Interbeauty, který o víkendu v Praze proběhl. Trendy v kosmetice ji zajímají, protože sama má za sebou vizážistický kurz. "Beru to jako koníček a dělám to občas. Když potřebuje nějaká známá nalíčit, anebo naopak oslovím kamarádku, která se vůbec nelíčí, a udělám jí proměnu. Ale to trvá hodinu, takže už mě pak docela bolí záda a musím si k tomu sednout. Ale baví mě to," přiznala.

Sama o sebe rozhodně dbát nepřestala. "Snažím se být pořád hezká pro manžela, abych mu nezevšedněla. Mít upravené vlasy, nalakované nehty, nalíčit se. Doufám, že mi to vydrží i po porodu, protože to už budou starosti někde jinde. Ale myslím si, že žena by se o sebe měla dál dbát už pro svůj lepší vnitřní pocit," je si jistá Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám