Hlavní obsah
Článek

Většina žen si přeje mít větší, plná a tvarově stejná prsa. Ne každou však takto příroda obdarovala. A známé osobnosti nejsou výjimkou.

Komplex Petry Faltýnové

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Plastika prsou patří k nejžádanějším zákrokům plastické chirurgie a zároveň statisticky nejvíce dodává sebevědomí,“ potvrzuje i specialista na plastiku prsou MUDr. Martin Molitor. Své o tom ví i krásná modelka a bývalá Miss ČR z roku 1998 Petra Faltýnová, jejíž dnešní dekolt oslnil i moderátora Leoše Mareše. Svoji první plastiku prsou měla Petra ještě před tím, než si přebírala korunku II. vicemiss. „Jako mladá jsem měla z malých prsou opravdu velký komplex. Proto jsem se v osmnácti rozhodla pro plastiku. Navíc tehdy ani nebyly push-upky, jako jsou teď,“ vysvětluje Petra. „Ale push-upky stejně nejsou plnohodnotným řešením. Svůj život si bez plného dekoltu již nedovedu představit,“ doplnila.

Prsa se po dětech mohou změnit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Petřina plastika prsou v osmnácti nebyla zdaleka jedinou. Tentokrát se však na plastice nesešla s plastickým chirurgem kvůli sobě. Byla patronkou proměny paní Terezy. “O něco větší ňadra, jsem si přála vždy,” vysvětluje sedmadvacetiletá Tereza. “Ale skutečně aktuální to začalo být po dětech, kdy prsa dramaticky změnila svůj tvar a sebevědomí bylo na nule. Rozhodování tedy nebylo dlouhé, navíc jdu do všeho po hlavě, takže jsem se nebála,“ směje se Tereza. Trochu napětí, jak to dopadlo, prožívala až po samotném zákroku. „Rychle jsem si chtěla sundat obvazy a podívat se, jak to dopadlo. Bála jsem se, jak mi nová prsa budou slušet. Ale byla jsem opravdu hodně nadšená, změna je to neuvěřitelná.“

Řešení povislých a nesouměrných prsou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Paní Tereza přišla s požadavkem korekce kvůli změnám ve tvaru a objemu prsů, které nastaly po těhotenství a kojení. Zvýraznila se také asymetrie, kdy levý prs byl významně jiný. Při konzultaci jsme probrali optimální možnosti korekce poklesu a asymetrie s nutností modelace prsů. Tereza si přála také poprsí zvětšit, proto jsme se dohodli na augmentační mammaplastice, tedy modelaci se zvětšením prsů, s použitím anatomických implantátů. Pro vyrovnání asymetrie jsme použili implantáty Polytech rozdílného objemu, vpravo 350ml, vlevo 315ml. Operace i pooperační průběh byly naprosto bez komplikací s rychlým hojením. Klientka je velmi spokojená,“ vysvětluje plastický chirurg Kliniky Yes Visage.

Jak zvolit svého chirurga či kliniku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Mám za sebou již několik úprav poprsí a výběr kliniky a lékaře je opravdu zásadní, proto jsem i já klientkou Kliniky Yes Visage,“ vysvětluje Petra Faltýnová. „O úpravu prsou je na naší klinice velký zájem. Specializujeme se na moderní postupy, které jsou zároveň maximálně šetrné. Stejně jako u jiných zákroků, chcete-li mít hezká prsa bez zbytečných jizev a komplikací, je třeba zvolit zkušeného chirurga. Nejen prsa, ale všechny změny chirurga by měly působit přirozeným dojmem a bez viditelných známek zákroku,“ potvrzuje primář MUDr. Martin Molitor. Mezi další spokojené klienty kliniky patří i Simona Krainová, Lucie Bílá, Alice Bendová, Iva Kubelková, Marta Jandová, Tereza Kerndlová a další.

Nová prsa a sebevědomí zdarma?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nová postava se Tereze pochopitelně stala příležitostí k příjemné proměně šatníku. „Začala jsem si kupovat víc šatů s výstřihy, už jej nemusím jen schovávat. Ženám, které mají stejný problém jako já, to rozhodně zvedne sebevědomí,“ raduje se Tereza. Chcete mít také nová prsa a s nimi nové sebevědomí? I když lze zákroky na Klinikách Yes Visage v Praze, Brně, Ostravě i Bratislavě podstoupit třeba i na splátky již od 500 Kč měsíčně bez navýšení, je zde možnost nových prsou nebo třeba omlazení či moderní liposukce zcela zdarma. V soutěži o proměnu můžete vyhrát zákrok dle přání a využít tak také profesionály kliniky jako Tereza nebo Petra Faltýnová. Více na webu kliniky.

Další články

Načítám