Hlavní obsah
Článek

Kam se na tohle hrabe seriál Comeback. Herečka Marie Doležalová, která v něm ztvárňovala Sašu, se svým tanečním partnerem vzbudili výbuch smíchu, když se v ulítlých kostýmech objevili mezi dalšími, seriózními soutěžícími taneční show StarDance.

"Jsem strašně ráda, že se mi povedlo to trochu užít. To bylo moje jediné přání. A zatím jsem strašně mimo. Uběhlo to, k čemu jsme upínali pozornost dva měsíce, a asi půjdeme trošku slavit," řekla nám autorka blogu Kafe a cigárko s tím, že káva tentokrát stačit nebude a dojde na něco ostřejšího.

"Během trénování jsem byla disciplinovaná celkem dost. Jsem strašně šťastná, že už to mám za sebou," oddechla si Maruška.

Doležalová měla šaty nejen barevnější než papoušek, ale na tanec vypadaly i docela nebezpečně. Zdálo se, že nahoře je drží jen šňůrka připomínající tu od plavek. "Ta je naštěstí sešitá. Jinak mi ale kostým vyhovuje, protože jsme s mým tanečníkem Markem vymysleli, že budeme takový veselý excentrický pár a budeme mít ty kostýmy výrazné. A to mi paradoxně děsně pomáhá, protože čím mám výraznější kostým, tím méně se bojím," prozradila nám.

"V civilu chodím docela normálně oblečená, protože šílených výrazných kostýmů si dost užiju v divadle a při natáčení. Ale pravda je, že když mám z něčeho strach, tak se obleču strašně výrazně. Podle toho to poznáte," svěřila Doležalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám