Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka čínského původu Bai Ling, která zazářila například ve třetí epizodě Star Wars, sice nedávno oslavila devětačtyřicáté narozeniny, ale do chování vyzrálé dámy má opravdu hodně daleko.

Bai Ling se velmi ráda producíruje na veřejnosti téměř nahá a s oblibou nosí lascivní kostýmy, jimiž na sebe neustále upozorňuje. Populární herečka doopravdy nevypadá na to, že už za rok vstoupí do klubu padesátnic.

Přestože by jí leckdo tipoval klidně i o dvacet let méně, Bai Ling to nestačí a musí se chovat jako zastydlá puberťačka se sklony k nebývalému exhibicionismu. V podivném modelu se například předvedla na udílení cen Geekie Awards, kam nakráčela téměř nahá.

Intimní partie zakrývala cedulí s podobiznou geniálního fyzika Alberta Einsteina, ňadra pak obrázky počítačových mágů Steva Jobse a Billa Gatese. Nutno podotknout, že tohle u herečky z filmů Vrána, Děsná hlína, Rudý labyrint, Anna a král či Země zaslíbená nikdo nečekal. Nestydatá kráska přitom opět dosáhla svého a upoutala největší pozornost fotografů, což je přesně to, co nejvíc vyhledává.

Reklama

Další články

Načítám