Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaký pán, takový pes, říká se. V případě šestapadesátiletého Angličana Teda Richardse by si ovšem toto přísloví zasloužilo menší úpravu. Podoba s jeho papoušky je skutečně kuriózní. Ještě kurióznější však je, co všechno pro to papouščí páníček obětoval.

Když pomineme takovou malichernost, jakou jsou vydané peníze, kterých jistě za jeho 110 tetování a 50 piercingů nebylo málo, rozum zůstává stát hlavně nad jeho poměrně nedávným rozhodnutím uříznout si uši. To vše jen proto, aby se pětici svých pestrobarevných papoušků Ellie, Teakovi, Timneh, Jakeovi a Bubi podobal co nejvěrněji.

„Myslím, že to vypadá skutečně skvěle. Zamiloval jsem si to. Je to ta nejlepší věc, co se mi mohla stát. Jsem tak šťastný, že je to skutečné, nemohu se přestat dívat do zrcadla," neskrývá své nadšení milovník extrémního bodyartu.

„Udělal jsem to, protože jsem chtěl vypadat jako moji papoušci, jak to nejvíc jde. Měl jsem spoustu let dlouhé vlasy a uši jsem měl schované. Na škole se mým uším posmívali, ale to nebyl důvod pro mé odhodlání to udělat,“ říká bývalý pracovník v obuvnickém průmyslu, který sdílí svou domácnost ještě s leguánem Iggym a pitbullem jménem Candy.

Reklama

Další články

Načítám