Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodský herec Bradley Cooper (49) už nějaký ten pátek chodí s prvotřídní kráskou Irinou Shayk (38). Ruská topmodelka se letos rozešla s portugalským fotbalistou Cristianem Ronaldem, který se prý vedle ní choval jako nevyzrálý frajírek.

Nagelovaný fotbalista, který si potrpí na své vypracované sexy tělo, přeci jen ve srovnání s vyzrálým a charizmatickým hercem působí jako vyplašené štěně, a tak si ruská modelka evidentně polepšila.

Cooperovi prošla postelí celá plejáda žen od Renée Zellweger, Scarlett Johansson až po modelku Suki Waterhouse. Irina Shayk je však opravdu parádní úlovek!

Modelka naposledy nafotila hodně žhavou kampaň na spodní prádlo La Clover. V dráždivém prádélku perfektně vynikly její svůdné křivky a sexy vnady, které teď patří jen a jen Bradleymu Cooperovi. Herec, který letos získal za film Americký sniper svou třetí oskarovou nominaci, si snad lépe nemohl vybrat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám