Hlavní obsah
Článek

Problémový Charlie Sheen (58) asi nikdy nedospěje. Když pomineme, že se v padesáti obléká jako teenager a ze slova abstinence má husí kůži, evidentně nejde daleko ani pro ránu...

Porval se například i o víkendu před barem v kalifornském Orange County. První část konfliktu se údajně seběhla ještě uvnitř irského podniku Hennessey’s Tavern, kdy se Sheen měl rozohnit na jednoho z členů kapely, která zde hrála. Ten si totiž hollywoodskou hvězdu začal natáčet na mobil. Alkoholem posilněný Sheen mu ovšem zařízení zuřivě vytrhl z ruky a praštil s ním o zem, čímž přístroj rozbil a dvojice mužů se do sebe pustila.

Následoval hercův vyhazov z podniku, o který se postarala ochranka. Jeho výbuch měl ovšem dohru ještě venku. Vytočený herec, který byl pro svou vznětlivou povahu odejit i z populárního seriálu Dva a půl chlapa, se pustil s kytaristou do křížku. Po výhružkách a strkanici to ovšem Sheen vzdal a ještě na poslední chvíli se snažil vylepšit reputaci usmířením s vyhazovači, kterým začal podávat ruku na usmířenou. Poté z místa odjel taxíkem domů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám