Hlavní obsah
Článek

Krásná Jitka Boho (32) je v sedmém měsíci těhotenství. Česká Miss z roku 2010 si stále drží štíhlou postavu a roste jí jen bříško. A to se nebojí ukázat. Dokonce tvrdí, že si pořizuje především upnuté šaty, aby těhotenské bříško vyniklo.

"Myslím si, že je těhotenství obdobím, kdy je žena nejkrásnější a není třeba bříško schovávat. Proto mám hodně upnutých outfitů. Mám také výhodu, že mě nebolí záda, takže se nevyhýbám podpatkům. Myslím, že i těhotná žena může vypadat elegantně," prozradila paní Boho. „Mám nahoře šest kilo, ale myslím, že teď to teprve pořádně přijde. Mám před sebou dva měsíce,“ řekla také.

Jitka zatím nechce prozradit, zda čeká holčičku, nebo chlapečka. "To si chceme nechat pro sebe. Můžu ale prozradit vybraná jména. Kluk bude Mikoláš, holčička Rosálie," vyzradila s úsměvem Jitka, které těhotenství opravdu velmi sluší. "Cítím se moc dobře. Musím zaklepat, že poslední trimestr je opravdu pohoda. Termín mám před Vánoci, tak doufejme, že se takhle dobře budu cítit do konce," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám