Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec a filmař Matt Damon (45) se rozhodl svou působivou nemovitost nabídnout realitnímu trhu. Za sídlo v losangeleské čtvrti prominentů Pacific Palisades by rád inkasoval 20 miliónů dolarů, tedy 474 miliónů korun. Domu, kde pobýval se svou manželkou Lucianou Bozán Barroso a jejich třemi dcerami, se přitom zbavuje po necelých třech letech.

Začátkem roku 2013 herec moderní stavbu s bazénem pořídil o pět miliónů levněji, samozřejmě v dolarech. Pokud by tedy našel kupce, přišel by si v přepočtu na 120 miliónů korun výdělku. Příští majitel se může těšit na osobitou stavbu, v níž se nešetřilo místem a použitými přírodními materiály, jako jsou dřevo a kámen. Úchvatné je bezesporu atrium se schodištěm a mahagonovými stropy a obložením.

Kromě prostorného obývacího pokoje se zde nachází pět ložnic, devět koupelen, posilovna či domácí kino. Dům momentálně prodává i Mattův nejlepší kamarád Ben Affleck, který po rozchodu s manželkou Jennifer Garner nabízí jejich rodinné sídlo v sousedství za horentní sumu 45 miliónů dolarů. Tady se tak zájemce přehoupne už přes miliardu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám