Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by Iveta Bartošová (†48) neměla dost starostí sama se sebou! V posledních dnech byla víc s "kamarádkou" dekou než se svým přítelem Domenicem Martuccim, hroutí se po nebezpečně vyhlížející havárii, při které mohl zemřít její synek Artur. Navíc aby se teď bála vyjít z domu. Jak Super.cz zjistil, začali se o ni zajímat podivíni ze sekty Vesmírní lidé. Nabízejí jí prý pomocnou ruku. Myslí si snad, že zpěvačka na psychiatrii strávila málo času?

Bartošová přitom s mimozemskými civilizacemi má již své zkušenosti. Když ji údajně před sedmnácti lety unesl Roman Tříska, měl ji nahou balit do igelitu. Jedině tak prý mohla uniknout zaměření od zlých ufounů. A teď je to tu zase. Tentokrát ji ale kontaktovali stoupenci prý těch hodných "emzáků". A nabízejí jí rovnou opravdové přátelství.

"Pracoval bych s tebou na celkovém životním stylu, aby ses mohla uzdravit. Není to krátkodobá záležitost a tím je to horší pro doktory. Neví, co s tebou dělat. Myslím si, že tvá nemoc potřebuje komplexní rady, které se budou dodržovat. Ne pouze brát prášky a někam tě zavřít," napsal na internetovou stránku Bartošové jistý Josef K., který má ve svém profilu odkazy na Vesmírné lidi a spoustu upozornění, jak je to s námi a touto planetou špatně.

Odborníci na sekty považují stoupence Vesmírných lidí za případy zralé pro dlouhodobou psychiatrickou léčbu. Kdo ví, co se ve skutečnosti onomu muži honí hlavou a co by chtěl s Ivetou dělat. Že by poprosil své vesmírné kámoše, aby vzali kontroverzní pěnici na malou projížďku po galaxii? Třeba by ji to i bavilo. Zlí jazykové totiž tvrdí, že je Iveta vzhledem ke svým úletům a chování sama mimozemského původu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám