Hlavní obsah
Článek

Devětadvacetiletá Američanka Brye Russillo má ‚těžký‘ úděl. Její nepřehlédnutelná hrudní výbava ji proti její vůli posunula do vyšší váhové kategorie profesionálních MMA zápasnic. Kdyby k ní příroda nebyla tak štědrá, s přehledem by dosáhla na skupinu s váhou do 65 kilogramů.

Poprsí velikosti šest ovšem něco váží, a i když se pohledná svobodná maminka snažila před mistrovstvím Aggressive Combat Championships zhubnout a vejít se do uváděné kategorie, nakonec se jí to nepodařilo a musela tak zápasit se statnějšími soupeřkami do 70 kilogramů.

„Snažím se zhubnout, ale moje prsa jsou zkrátka taková, jaká jsou. Zkoušela jsem saunu, protože pomáhá při pocení, nanášela různé krémy redukující velikost ňader, před zápasem jsem se přes noc stahovala obinadly,“ vyjmenovala metody, kterými se před šampionátem pokoušela zredukovat jejich hmotnost.

Asi nikoho nepřekvapí, že blondýnka z Nassau County v New Yorku se kvůli svému ‚hendikepu‘ těší mimořádné popularitě mezi fanoušky tohoto sportu. Pro ně jistě zůstává vítězkou ve všech kategoriích bez ohledu na výsledky...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám