Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kristina Kloubková je bývalá tanečnice. Ale s tancem prý definitivně sekla. Na módní přehlídce, kde se stala jednou z modelek, to tak ale nevypadalo. Molo bylo její a vzpomněli jsme si, jak v tanečních rolích excelovala v muzikálech Divadla Broadway třeba jako neskutečná kobra. A ty její výrazy!

"Když mi volala návrhářka Martina Nevařilová s tím, jestli bych v rámci přehlídky nechtěla trochu tančit, odbyla jsem ji, že tohle je už dávno za mnou. Byla jsem hodně nervózní a pak jsem zjistila, že jsem vlastně celou přehlídku protančila. Nakonec jsem si to moc užila," smála se Kristina. Byla to ale opravdu jen výjimka.

"Já už doopravdy netančím. Ani s partnerem. Pouze se svojí dcerou, která je nesmírně nadaná a její taneční kreace mě inspirují. Takže kdybych teď dělala někde choreografii, tak bych asi čerpala z ní, protože je úplně úchvatná," rozplývala se nad dcerou Jasmínou.

Ale choreografie také nedělá, i když se o tom mluvilo. "Plyne to tak, že mám svoji práci, mám svůj pořad pro maminky s dětmi, který natáčíme s Jasmínkou a často mi kazí klapky, protože je velký smíšek a já pak zase nemůžu nic říct, tak to kazím zase já. Jsem takhle spokojená, nic mi nechybí," vysvětlila Kristina, která byla mj. nadšená i z módy, kterou předváděla. "Je to veselé a teplé, takže jsem nadšená," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám