Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sympatická americká herečka s komediálním talentem Katherine Heigl (36) ve středu v centru New Yorku překvapila všechny kolemjdoucí nečekaným výhledem na její hvězdné pozadí. V ulicích velkoměsta natáčela scény do své nové televizní série Doubt, v níž získala hlavní roli. A už nyní je jasné, že se bude nač dívat.

Blondýnka, známá ze seriálu Chirurgové či z komedií Zbouchnutá, 27 šatů, Chceš mě, chci tě nebo Vrahouni, zde ztvárňuje advokátku Sadie Ellis, která se neubrání citům k jednomu z klientů, jenž je obviněný z brutální vraždy.

Ve scénáři ji přitom čekala perná scéna, v níž musela hodit za hlavu veškerý stud, když měla za úkol se před kamerami, štábem a spoustou přihlížejících převléknout na ulici z cyklistického úboru do úzké sukně. To vše ještě za vřelé asistence kolegy Dulého Hilla.

V pilotním díle se Heigl představí například i s transgender herečkou Laverne Cox, známou ze seriálu Orange Is The New Black z prostřední ženské věznice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám