Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (46) má možná obrovské štěstí ve hře, protože v lásce má pořádný kopec smůly. V jejím životě se objevili tři osudoví muži (krátkodobé románky včetně údajného poměru s Jaromírem Jágrem nepočítáme), ale ani s jedním to atraktivní moderátorce nevyšlo.

Když už to vypadalo, že se u Lucie Borhyové rozezní svatební zvony, velmi brzy následoval bolestný rozchod. Celkem devět let Lucie chodila s bohatým golfistou Alanem Babickým. Na první pohled ideální pár plánoval společnou budoucnost, ale nakonec došlo k překvapivému rozchodu. Tehdy se dokonce spekulovalo o Babického poměru s kolegyní Borhyové Michaelou Ochotskou (39).

Zatímco s Babickým zůstali i po rozchodu přátelé, s řeckým podnikatelem Nikem Papadakisem rozchod neprobíhal zrovna hladce. Moderátorka s exotickým Řekem otěhotněla, ale místo poklidného těhotenství tiše trpěla. Papadakis totiž od Borhyové odešel ještě předtím, než se mu narodil syn Lucas. Samotný porod si však nenechal ujít, a tak nikdo o tíživých okamžicích nastávající maminky neměl ani tušení. Nepříjemné byly i následné tahanice o to, kdo bude mít syna Lucase v péči.

O tom, že si moderátorka potrpí na exotické typy, svědčí i její zatím poslední velká láska. Kolega z televize a sporťák Michal Hrdlička totiž vypadá jako mladší verze Papadakise.

A ani jemu Borhyová nakonec neodolala, byť je o jedenáct let starší než fešný moderátor. Šestadvacetiletá vycházející televizní hvězda vytvořila s populární moderátorkou novácký pár snů, který neváhal dávat svou vzájemnou lásku okázale najevo. Lásku však neutužilo ani narození dcery Lindy. Po zásnubách se žádná veselka nekonala a následoval opět rozchod.

Reklama

Další články

Načítám