Hlavní obsah
Článek

Dagmar Patrasová (67) se stále ještě vypořádává s nevěrou svého záletnického manžela Felixe Slováčka (72). Teď navíc prozradila, co po ní muž, který nejdřív zapíral, aby pak šel s barvou ven a s prosíkem žádal svou manželku, aby mu dala ještě šanci, chtěl za nehoráznost!

Felix si s Dádou opravdu zahrává. Údajně mu po celý jejich společný život Dáda podléhá a skousává jeho šílenosti a nevěry. Vypadá to, že se přenese i přes jeho náhle vzplanutí k o čtyřicet let mladší výtvarnici Lucii Gelemové, avšak v jednu chvíli málem přetekl pohár Dádiny trpělivosti.

„Felix mi navrhl, aby si naše společná agentura vzala jeho milenku pod křídla a zastupovala ji! Nevěřila jsem vlastním uším!“ svěřila se utrápená Patrasová.

„Vím, že se bez lásky těžko žije, je to jen přežívání. Čekám, co mi budoucnost přinese,“ dodala Dáda pro deník Blesk k nejisté budoucnosti s nevěrníkem Slováčkem. Tomu kupodivu odpouští i další setkávání s „bývalkou“, podle jejích známých prý z toho důvodu, protože si myslí, že to na něj jeho múza narafičila a pozvala novináře, aby napsali, že je stále s ní.

Bude podle vás Slováček Patrasové vůbec ještě někdy věrný?
Ano, už nikdy ji nepodvede
2,2 %
Sem tam možná
3,3 %
Ten si nikdy zálet neodpustí
94,5 %
Celkem hlasovalo 19615 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám