Hlavní obsah
Článek

Prezidentka nadace Kapka naděje je ženou mnoha talentů. Novinkou je, že byla oslovena, aby navrhla kolekci klobouků. "Je to ale opět ve spojení s nadací, na niž bude určena část výtěžku," vysvětlila Vendula Pizingerová (52).

"Klobouky miluju, škoda, že už se skoro nenosí. Když si vezmu klobouk, připadám si jako jiný člověk. V některém mám pocit, že bych měla jít okamžitě vykrást banku, v dalších, zvláště v těch se závojíčkem, které jsou mými favority, si připadám jako filmová diva z 30. let," svěřila.

"Klobouky k různým příležitostem si i půjčuji, teď jsem byla zrovna vrátit tři, které jsme měli na Velké pardubické. O to víc mne potěšilo, když mne oslovil náš největší výrobce klobouků, který je dodává do celého světa, abych navrhla speciální edici. Přede mnou to dělala módní návrhářka Klára Nademlýnská, o to větší je to pro mne čest," radovala se.

"Nepůjde o nic velkého, jen o tři modely. Jeden dětský, taková spíš čepička, jakou by nosil i Jakub, a pak dva dámské. A jeden se závojíčkem mezi nimi určitě bude. Líbí se mi ale i dámské cylindry, jeden takový mám ke smokingu, který mi kdysi ušila Tatiana Kovaříková. Už ho ale nenosím, protože se mi zdá, že má moc široká ramena. Možná ho ale nechám přešít stejně jako tenhle kožich, který mám na sobě. Je starý dvacet let a jeden kožišník z Pardubic mi z něj udělal úplně nový model," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám