Hlavní obsah
Článek

Patří mezi největší české fešáky. Herec Vincent Navrátil, syn Veroniky Žilkové (62), začíná být dokonce považován za mužskou módní ikonu. Rád se hezky obléká a móda ho na rozdíl od většiny mužů opravdu zajímá.

Jako jediný muž byl také pozván na otevření nového obchodu s módou na Václavském náměstí. "Doufám, že si myslí, že jsem dobře oblékaný. Těší mě to," řekl Super.cz Vincent, který měl na sobě kožený fashion kabát.

"Oblékám se zásadně sám. Moje přítelkyně třeba tenhle kabát úplně nenávidí. Oba máme rozdílný názor a zjistili jsme, že když spolu nesouhlasíme, tak to radši necháme být. Nosím ho, jen když jdu někam bez ní," usmívá se.

A co má on na své přítelkyni Sabině nejradši? "Miluju ji celou. Vybrat jednu věc by bylo hrozně nefér. Miluju hodně její vlasy. Má přírodní, zdravé vlasy, to je krásný. Vůbec se nemaluje, je celá přírodní. Je hezký, když se někdo ohákne, ale v normálním životě je to o hodně krásnější, když je holka nenamalovaná, když je jí to jedno," říká.

Přiznal také, že nemá rád, když jeho přítelkyně chodí ven v krátké sukni nebo v topech s výstřihem. "Zakazuju jí cokoli, co ji víc odhalí. Ví, že to nemám rád. Normální chlap má, myslím, rád, když žena ukazuje křivky jen jemu a ne ostatním lidem. To, myslím, i vypovídá o tom vztahu, když nemá zapotřebí se ukazovat ostatním lidem," dodal herec.

Reklama

Další články

Načítám