Hlavní obsah
Článek

Taková to byla láska, a jaká je z toho nyní nenávist! Jak Super.cz již informoval, nedávno došlo k šokujícímu rozchodu nejhezčího páru šoubyznysu Lucie Borhyové (46) a Michala Hrdličky. Nemělo to být ve vší slušnosti, krásná moderátorka prý svému o jedenáct let mladšímu milenci vyházela věci z domu. A nyní přicházejí informace naznačující, že ti dva se teď nesnesou ani v redakci zpravodajství Novy!

Jako by už tisíciletí neplatilo pravidlo, že co je v domě, není pro mě. Ti dva se jím neřídili, hluboce se zamilovali, nyní snad ještě hlouběji se nemají rádi a bohužel se to má projevovat i na jejich profesionalitě.

Prý se vůbec nechtějí potkat ve studiu. Alespoň to tvrdí Blesk. Michal měl například ve středu po Lucii, jež s Reyem Korantengem uvádí Televizní noviny, provést diváky Sportovními novinami. Ale službu si vyměnil.

Mezi těmi dvěma muselo dojít k něčemu opravdu ošklivému. Zatímco jedni spekulují, že za to může nějaká Michalova bokovka (hovořilo se už o Inně Puhajkové nebo servírce v podniku, který patří Hrdličkově rodině), druzí ho brání s tím, že vina je na druhé straně. Pravdu ale budou znát ve skutečnosti jen ti dva.

Lucie při středečním přímém přenosu působila hodně vyčerpaně a ztrhaně, jindy jiskrný výraz v očích byl ten tam. Obdivovatelé nejpopulárnějšího „čtecího zařízení“ u nás mohou jen doufat, že brzy už se na obrazovku zase vrátí ta věčně rozesmátá „Borhyna“!

Kdo podle vás může za rozchod Borhyové a Hrdličky?
MIchal Hrdlička
28 %
Lucie Borhyová
18,3 %
Nikdo, jejich láska prostě vyprchala
53,7 %
Celkem hlasovalo 30348 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám