Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V práci dost sedíte. Jako asi 80 % národa. I když si hlídáte stravu, stejně těžko vybalancujete optimální poměr například vlákniny. Zažívání vás sice občas potrápí, ale dobře víte, že to dobré i špatné prochází žaludkem a v malém množství zůstává ve střevech. Očistná kúra se vám šikne. Jako každému. Je to prevence. A tady máte návod, jak na ni.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vláknina sem, vláknina tam, zdravé bříško tady a zdravá střeva tam. O tom, že mít klidný žaludek a zdravá střeva, je základ spokojeného fungování a například i skvělá prevence mnoha nemocí, se píše denně. Otázka zní, jak s těmito informacemi nakládáte? Pokud se nedržíte odborně sestaveného jídelníčku, můžete občas „narazit“ na zácpu. A i když se vám tato nepříjemnost vyhýbá, pročistit střeva se vám jednou za čas zkrátka vyplatí.

Světová špička na dobré zažívání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A právě tady nastupuje Lepicol. Tento čistě přírodní produkt, jehož klíčovou ingrediencí jsou obaly semen jitrocele indického neboli Psyllium, a to ve své téměř 100% čisté podobě, si razí úspěšně cestu světem od roku 1999. Právě v tomto roce vznikl jako řešení osobního problému Petera Jacksona, zakladatele stejnojmenného produktu i firmy. Peter trpěl syndromem IBS (syndrom dráždivého střeva) a s pomocí Lepicolu svůj problém vyřešil.

Přírodní produkt ze samých dobrých věcí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Od roku 1999 se Lepicol postupně rozšířil do 25 zemí světa, a svou vysokou účinnost potvrdil například i v nejnovější studii funkční zácpy. Také v Česku a na Slovensku patří Lepicol mezi nejoblíbenější produkty své kategorie. Lepicol jednoduše zlepší vaše zažívání a dostane vás do pohody. Přitom k tomu nepotřebuje jedinou umělou ingredienci. Je bezlepkový, neobsahuje fytáty, k výrobě se nepoužívají geneticky modifikované přísady a je vhodný pro diabetiky i vegany.

Vláknina a probiotika pro vaši 100% pohodu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lepicol se nabízí v několika různých variantách ve formě prášku nebo kapslí pro snadné užívání. Kromě čistě přírodní vlákniny obsahuje Lepicol Basic rovněž laktobacily a bifidobakterie neboli přátelské bakterie důležité pro udržování zdravých střev a také inulín, který se v našem těle chová jako rozpustná vláknina. Lepicol Plus přidává navíc trávící enzymy pro zvýšení komfortu trávení potravy. Vše v nejvyšší kvalitě a šetrné k vašemu tělu.

Žádné 'ale' ani 'kdyby'

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lepicol vznikl v roce 1999 proto, aby pomohl svému zakladateli s osobním zdravotním problémem. Brzy se ukázalo, že jeho účinky dalece přesahují původní záměr i hranice Velké Británie, kde vznikl. Lepicol nyní užívají miliony lidí na celém světě, kterým se zažívá a žije o kus lépe. Lepicol obsahuje pouze špičkové suroviny, jejichž celý seznam najdete na stránce Lepicol.cz. Lepicol pomůže i vám. Stačí kliknout.

Další články

Načítám