Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nečekaný rozchod nejkrásnějšího páru českého šoubyznysu Lucie Borhyové (45) a Michala Hrdličky otřásl republikou a některá společenská média už začala spekulovat, k čemu všemu že došlo mezi dosud zaláskovanou dvojicí. Michalovi prý jeho dosavadní drahá měla vyházet věci na ulici a důvodem mělo údajně být to, že se stýkal s jinými ženami. Máme ale nové zprávy, které tohle vše staví na hlavu!

Sama Inna Puhajková, která byla nařčena z toho, že právě s ní trávil sporťák Míša nečekaně hodně času, tohle tvrzení odmítla, jako totální nesmysl ho vnímá i náš hodně dobře informovaný zdroj.

„Je to fakt blbost. S Innou nic neměl, nevěrný Lucce nebyl, spíš to bylo naopak,“ říká člověk, který je o vztazích těch dvou dobře informován. Jestli tím doslova myslel to, že se Lucka měla zamilovat do někoho jiného, nebo se jen špatně vyjádřil a myslel tím něco úplně odlišného, už ale nechtěl rozvíjet s tím, že nám to musí stačit.

„Každopádně nejde o žádné překvapivé odloučení. Půda k tomu se připravovala delší dobu, od začátku září bylo jasné, že půjdou od sebe. Nešlo to jinak,“ přidává pak další zprávu, která naznačuje, že nešlo o náhlé rozhodnutí nečekanou informací rozjitřené mysli.

Reklama

Další články

Načítám