Hlavní obsah
Článek

Módní návrhář Osmany Laffita ve velkém stylu oslavil své padesátiny. S manželem Guyem vyrazili na ostrov Fuerteventura, kde Osmanymu přátelé připravili oslavu jubilejních narozenin přímo na pláži a při západu slunce.

A protože je Osmany původem Kubánec, nesměly chybět latino hudba, salsa a pravé mojito. "Byl jsem překvapený a vyrazilo mně to dech. Byli jsme na úžasné pláži, kde přímo před námi zacházelo slunce, hrála hudba, pilo se mé milované mojito a hlavně bylo teplo. Co víc si přát," řekl Super.cz Osmany, jehož narozeniny dokonce natáčela místní televize.

A jaké dostal dárky? Ten největší si prý nadělil sám. A díky němu omládl o deset let. "S Guyem jsme se rozhodli, že pomůžeme pánům, co nemají vlasy stejně jako já. Takže vlasovou protézu, kterou mám já a dělali mi ji ve Španělsku, začínáme provozovat u nás. Není to levné, protože se jedná o opravdové vlasy a je to perfektní technologie, ale není to ani drahé. Určitě je to mnohem levnější než transplantace. A věřte mi, že pak vypadáte o 10 let mladší," dodal Laffita, který svoji novou kštici a také nové háro svého manžela předvede už v pátek na kosmetickém veletrhu Interbeauty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám