Hlavní obsah
Článek

Pár sklenek sektu, kus dortu, několik chlebíčků. Jak jsme si všimli, modelka Nikola Buranská (31) se rozhodně v jídle neomezuje. "Je to neřest, přiznávám, ale já to potom vysportuju a zajdu si na nějakou proceduru, která mi pomůže dostat se zpátky do formy," smála se Nikola na oslavě 10. narozenin salonu, který jí tuto péči poskytuje.

Nikolu už jsme v Česku na molu dlouho neviděli, abychom mohli pozorovat, jak její metoda funguje. "Přes léto jsem byla v Miláně, pak jsem jela pracovat do Istanbulu, odtamtud jsem jela do Dánska, kde jsme s přítelem zařizovali dům. Teď jsem tady na tři týdny a práce je docela dost, dvakrát jsem byla pracovně v Rakousku. Musím pořád něco dělat, nevydržím sedět doma na zadku," nepotěší evidentně Nikolina slova jejího partnera Filipa Nováka, který by asi čekal, že mu bude dělat v Dánsku rodinné zázemí.

"No, to je asi pravda. Začátkem listopadu zase pracovně letím do Číny. Tam odtud bych ale měla letět do Dánska a odtamtud zase sem kvůli vysílání na Primě. Člověk se nezastaví, ale mě to baví. Už jsem v tom docela profík a poslední měsíc se můj život smrskl do kufru," přiznala Buranská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám