Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že jsou boubelky méně atraktivní než štíhlé slečny? Nebo bikiny víc sexy než jednodílné plavky? Všeobecně vzato možná ano, i to ale platilo ještě předtím, než Ashley Graham sdílela tuhle fotografii...

Na světě nejspíš nenajdete oblíbenější plus-size modelky než Robyn Lawley a zmiňovanou Ashley Graham. Tato osmadvacetiletá Američanka z Nebrasky, kterou modelingový agent objevil při nákupech už ve dvanácti letech, se netají svými feministickými sklony. Ty byly znát i v popisku sdílené fotografie, na níž se svými stejně tvarovanými kamarádkami pózuje na pláži.

„Nic nemůže vstoupit mezi mě a mé holky!!! Podporujte ženy okolo sebe,“ zvolala modelka s velikostí oblečení 44-46 na Instagramu.

Mezi největší úspěchy Ashley, jež je už pět let vdaná za kameramana Justina Ervina, lze zařadit pózování pro Vogue, Harper’s Bazaar, Glamour či plavkový Sports Illustrated, dále kampaně u značek Levi’s nebo Lane Bryant.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám