Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Jitkou Asterovou (64) jsme se setkali na otevření obchodu, kde se mezi nakupujícími procházely dvě ovečky. A Jitka byla nadšená. "Mně se to hrozně líbilo. Miluju ovčí sýry, mléko, maso, jím vlastně všechno z ovcí. A oblíbila jsem si australské boty s ovčí srstí," svěřila.

Ovce a hlavně ovčí boty jsme probírali ještě nějaký čas, pak jsme ale přes oslí můstek přešli na koloušky. Co říká Jitka na to, že si její dcera Anna Linhartová našla o tři roky mladšího přítele, teprve osmnáctiletého herce Zdeňka Piškulu (25)?

"Mně se moc líbí. Myslím, že moc mladý není, určitě spolu tak vizuálně nevypadají. A jsem zastáncem toho, že na věku nezáleží. A jak říkáte, já si taky většinou vybírám mladší partnery, takže se vlastně pomamila," smála se Jitka, která je spokojená se svým současným přítelem, jenž je podle jejích slov 'víc než o trošku mladší' než ona.

Reklama

Další články

Načítám