Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V prvním díle obnovené ONE MAN SHOW Kazma najal obří štáb, který mu pomáhal s opravdu promyšleným „podrazem“. Do hotelu, kde byla ubytovaná skutečná Katy Perry, která v Praze koncertovala 23. února, přivezl obří auta, ochranku a dvojnici zpěvačky, takže když pak vyrazila před fotografy a jásající dav, strhla se na ni veškerá pozornost a jakmile se později šla vyvenčit skutečná hvězda, musela být překvapená, že na ni nikdo nečeká.

To ale rozhodně nebylo všechno. Kazma a jeho tým si vybrali do doprovodného auta dvojici mladých lidí, kterým namluvili, že budou mít setkání se známou osobností. A fanatičtí obdivovatelé Perry měli málem infarkt, ovšem jen do doby, kdy se dozvěděli, že došlo k nedorozumění a že musí hrát fanoušky Heidi Janků.

S tou totiž druhý štáb natáčel smyšlený pořad Splněná přání a nic netušící stálici české hudební scény nakukal, že se má setkat s dvěma dětmi z dětského domova, které za sebou mají těžký život a jsou jejími fandy.

„Vy jste si mě fakt přáli?“ divila se Janků. A „děti“ se jí snažily nezkazit na přání produkce radost.

Kluk s holkou se ve finále dílu, který je od čtvrtečního rána na Stream.cz, setkají i s falešnou Katy Perry. Přestože jim Kazma řekl, jak to je, stejně zase byli trochu mimo a přemýšleli, jestli nejde o pravou. Holt, komu není rady, tomu není pomoci…

„Podělali jsme Heidi, podělali jsme ty dva. Dali jsme jim ale zážitek, o kterém se jim ani nesnilo. V tu chvíli, tím, že neznali pravdu, prožili ty samé pocity, jako by se to skutečně stalo. A tyhle chvíle už jim nikdo nikdy nevymaže,“ vysvětluje smysl celého natáčení Kazma. Koho napálí příště?

Reklama

Další články

Načítám