Hlavní obsah
Článek

Fanoušci potrhlých komedií se mají na co těšit! Super.cz získal záběry z Vánočního Kameňáku, v němž opět nechybí Pepan Novák Václava Vydry (68) nebo poloslepá učitelka Vlasta Dany Morávkové (52), která na něj pořádá nálety, ale také šéf policie Martin Dejdar (59) měnící účesy, prostředníček ukazující důchodkyně, hanbatí zajíčkové a hlavně vánoční atmosférou nabitý Kameňákov. Mrkněte na video!

O novém, pátém Kameňáku, který má v názvu slovo Vánoční, mluví jeho tvůrci jako o české Lásce nebeské. Prý je to úplně jiný film než ty předchozí. Ve snímku, který má premiéru třetího prosince, ubylo vulgarit a přibylo krásné adventní atmosféry. Však má nový Kameňák režisérsky na triku jeden z nejlepších kameramanů u nás F. A. Brabec.

Roli tajemníka starosty Vydry po Bobu Kleplovi získal Jan Antonín Duchoslav, v roli tajemníka prezidenta se objeví Ladislav Hruška (46) a vtípky můžeme podle traileru očekávat i od kdysi slavného koktajícího Milana Pitkina.

A o co ve snímku půjde? Starosta s tajemníkem se rozhodnou zřídit na hoře Říp skokanský můstek, s nápadem jdou až za ne zrovna střízlivým prezidentem. V bijáku nebude chybět řada figurek z původních Kameňáků, včetně sexuálního loudila Honzíka Hlaváče.

Reklama

Další články

Načítám