Hlavní obsah
Článek

Letos v létě Karolína Krézlová (36) pronajala svůj byt na pražských Vinohradech, auto odvezla k rodičům, udělala velkou tlustou čáru za svým životem v Praze a odstěhovala se do švédského Stockholmu. Nyní se ale pomalu vrací zpět.

„Jak už to tak bývá, tak mě přilákaly pracovní příležitosti. Do Švédska jsem napůl odstěhovaná, mám tam už půlku věcí. Jak to ale bývá, zafungoval zákon schválnosti a dostala jsem tady pár dobrých pracovních nabídek,” nechala se slyšet Krézlová, která je zpěvačkou, moderátorkou (během moderování pořadu pro jistou sportovní značku zpovídala americkou zpěvačku Selenu Gomez) i herečkou (právě dotočila Decibely lásky s Michalem Davidem).

Krézlové se ve Švédsku líbí hlavně móda, design a vyhovuje jí vyšší životní úroveň. Těžko se ale srovnávala s tím, že místní mladí lidé se nejdříve musejí posilnit alkoholem, aby s nimi byla zábava. Od tohoto životního přístupu je neodrazuje ani vysoká cena alkoholických nápojů. „Na jednu stranu jsem ráda, že mě jejich klidná povaha klidní. Já sama jsem hyperaktivní, a tak bych nemohla žít například ve Španělsku, kde by mě to ještě víc podpořilo v mé divokosti,” usmívá se Karolína.

Reklama

Další články

Načítám