Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bára Basiková (61) zhubla patnáct kilogramů a zase může vystavovat své tělo. Zpěvačka má tak parádní nohy, že si může dovolit modely, na které obvykle mají odvahu jen hodně mladé dívky. Na výročí salónu, kde se jí úspěšně podařilo zhubnout, si vzala neuvěřitelně krátkou minisukni a dokázala, že i po padesátce jde s kily navíc pořádně zatočit.

"Já spíš ukazuji, jak jsem opálená než hubená," řekla Super.cz se smíchem Bára, která měla pod koženou sukní holé nohy. I když bylo venku těsně nad nulou, Bára nechala punčocháče doma. Vrátila se z dovolené z Kréty a užívá si, jak je ještě nabitá sluncem. "Bylo nádherně, teď si zvykat na tu zimu bude o dost horší," usmívá se majitelka dokonalých nohou.

Chcete mít krásné nohy jako Bára? Bude vás to stát dost práce. "Snažím se jíst střídmě, několikrát denně a malé porce, a pohybovat se. Chodím do posilovny na kruhový trénink a nedám dopustit na hubnutí pomocí elektrošoků, které mi funguje už léta bezkonkurenčně," dodala Basiková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám