Hlavní obsah
Článek

Konec léta, konec prázdnin. To znamená nejen snížení teplot, ale také nákup nového podzimního oblečení. Pokud jste se tak rozhodli i vy, pak vybírejte stylově a za příznivou cenu. Na Altisport.cz probíhá předsezónní výprodej podzimního oblečení, proto toho jistě využijte a nakupte si z pohodlí vašeho domova novinky pro letošní podzim. Podzimní počasí je proměnlivé, a proto je důležité mu přizpůsobit také svůj šatník. Softshellové a podzimní bundy, outdoorové kalhoty nebo kvalitní obuv nesmí v nabídce chybět. Sortiment nabízí oblečení pro outdoorové aktivity i každodenní nošení. Chraňte se před deštěm a větrem s tím správným oblečením.

Trendy softshellky v pestrých barvách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K podzimnímu outfitu neodmyslitelně patří softshellová bunda. Ta je mezi muži i ženami velice oblíbená právě díky své funkčnosti. Softshellové bundy vám dopřejí nejen komfort a pohodlí při běžném nošení a při sportovních aktivitách, ale také ochranu před nepříznivým počasím. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které jsou voděodolné a větru vzdorné. Na Altisport.cz naleznete modely pro různé věkové kategorie. Propracované střihy zdůrazní vaši postavu a hravé barvy vám dodají svěží look. I při náročném sportování se budete cítit skvěle.

Podzimní bunda – nezbytný doplněk pro nadcházející období

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S koncem léta přichází deštivé počasí, a proto ve vašem šatníku v žádném případě nesmí chybět kvalitní podzimní bunda. Podzimní bundy jsou skvělým a praktickým kouskem oblečení pro každého, kdo si rád vyrazí do přírody i v podzimním počasí. Bundy jsou praktické v tom, že jsou lehoučké, a kamkoli vyrazíte, je můžete mít s sebou. Altisport.cz nabízí několik modelů pro muže, ženy i děti. Podzimní bundy se skvěle hodí i pro sportovní aktivity, jako je jízda na kole nebo kolečkových bruslích. Vy budete chráněni před nepříznivým počasím a navíc se budete cítit příjemně. Všechny modely jsou technicky propracované a splňují tak i ty nejvyšší nároky.

Pohodlné outdoorové kalhoty za skvělé ceny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patříte mezi příznivce přírody či sportu? Pokud ano, měli byste myslet na vhodné všestranné oblečení. Prozkoumejte každý kout ve vašem okolí, překonávejte sami sebe. V nabídce na Altisport.cz naleznete outdoorové kalhoty, díky kterým pro vás nebude nic překážkou. Kalhoty jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a využijete je od jara do podzimu, dokonce i ve slunných zimních dnech. Vyzkoušejte i vy kvalitu léty ověřených značek, jako jsou např. Nordblanc, Northfinder nebo Loap!

Stylové mikiny ideální pro chladné večery!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sháníte originální mikinu, která vám bude dokonale sedět a bude mít navíc nevšední design? Jste ve správný čas na správném místě! V nabídce Altisport.cz naleznete více než 300 typů dámských, pánských a dětských mikin. Těšit se můžete na pohodlné modely na zip nebo s kapucí. Vybírat můžete z výrazných barev, příznivci klasické černé si také přijdou na své. Tak neváhejte a udělejte si radost ještě dnes, stylová mikina přece nesmí chybět v žádném šatníku.

Outdoor boty ideální pro turistiku nebo denní nošení!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podzim už je za dveřmi! V nabídce jsou různé typy outdoorových bot. Také se už těšíte na procházky v přírodě či sbírání hub? Do náročného terénu jsou outdoorové boty naprosto ideální. Na Altisport.cz naleznete exkluzivní nabídku dámských, pánských a dětských outdoorových bot. Vybírat můžete z desítek modelů, různých barevných variant a velikostí.

Další články

Načítám