Hlavní obsah
Článek

V době, kdy se Ornella zapletla se svým budoucím manželem Pepou Koktou, měla její matka do atraktivní ženy opravdu hodně daleko. Poté, co si na ni došlápli exekutoři, ale nejspíš zredukovala svůj jídelníček, což jí velmi prospělo.

Monika Štiková (43) se po letech věnovaných spřádání intrik a fantazírování o smýšleném bohatství konečně dočkala skutečné práce a v pořadu Tchyně radí lidem v tísni, jak se odrazit ode dna. A aby se vešla do záběru, musela na sobě zapracovat a snížit svou hmotnost.

O tom, že tučná léta už má za sebou, Monika přesvědčila i účastníky srazu VyVolených, kde už nepůsobila jako hladová vymetačka rautů. Vedle mimořádně vnadné dcery Charlotte se její nedostatky ztratily a z dálky se mohlo zdát, že jde o Ornellu. Ta totiž roste do podoby své matky, která naopak konečně vypadá na svůj věk.

Monika se na večírku vyfotila s Terezou Pergnerovou (49) a zajisté si vzpomněla na jednu ze svých bájných historek. Před startem poslední řady VyVolench totiž tvrdila, že byla oslovena s nabídkou stát se jednou z moderátorek. Prima to ovšem popřela s tím, že jí tehdy nabídla pouze možnost ve vile vystoupit jako host, z čehož nakonec sešlo.

Která Štiková vám je nejsympatičtější?
Monika
2,2 %
Charlotte
1,8 %
Ornella
6,4 %
Všechny jsou úplně stejně nesympatické
89,6 %
Celkem hlasovalo 33612 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám