Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože se vdala a porodila dvě děti, Lucku Vondráčkovou (44) vnímáme stále jako skotačivou teenagerku. Proto člověk ani nedovede uvěřit tomu, že zpěvačka ve světě šoubyznysu působí už pětadvacet let. Jedna z našich nejoblíbenějších zpěvaček se to rozhodla oslavit a vydala pro své fanoušky dvou cédéčko sestavené z duetů od začátku své kariéry až po současnost. Za toto album pak těsně před odletem do druhého domova v Kanadě převzala od svého vydavatelství platinovou desku.

Ptali jsme se Lucie, jak jí to zní, že je na scéně čtvrtstoletí. „Zní to dobře. Já jsem si nedovedla představit, že bych za pětadvacet let zpívala. Vždycky jsem si představovala, že budu hrát divadlo, tak jsem se viděla na prknech. Tohle je pro mě ale takové příjemné překvapení, že jsem to nevzdala,” nechala se slyšet Lucka.

Vondráčková má z alba složeného ze samých duetů upřímnou radost. „Moc mě bavilo se dostávat zpátky do projektů, ve kterých jsem působila,” říká Lucka Vondráčková a dále s úsměvem dodává: „Pětadvacet let plných duetů. Je jich kolem čtyřiceti. Každá z těch melodií má místo v mém životě, stejně jako ti, se kterými jsem měla možnost si zazpívat. Je to CD plné krásných hlasů.”

Reklama

Další články

Načítám