Hlavní obsah
Článek

Myslela jste si, že vás žádná novinka ze světa spodního prádla nemůže překvapit? Že už zkrátka nelze přijít s ničím novým? Pak se pohodlně usaďte a nechte se okouzlit luxusním kouskem s unikátním střihem, který každou ženu promění v nevinně svůdnou krásku.

Unikátní střih pro dokonalý efekt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trojúhelníkový střih byl až dosud výsadou plavek. A navíc opravdu slušel jen málokteré ženě. Ale Triangle bra Angelia popírá všechna dosud zavedená pravidla. Unikátní trojúhelníkový střih podprsenky Angelia totiž sluší každé ženě. Vyztužené košíčky se svislými švy zpevňují a zakulacují poprsí. Tento unikátní střih navíc poprsí opticky zvětšuje a vytváří tak nevídaně krásný dekolt. V kombinaci s krajkovým závojem tak vzniká jiskřivá kombinace, která podtrhne vaši ženskost.

Rafinovaně nevinná i svůdná. Bude slušet i vám!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajka je nejrafinovanější ženskou zbraní. Okamžitě vás promění v něžnou vílu a vy se díky ní navíc cítíte krásná a sexy. Proto jsou košíčky podprsenky Angelia potaženy luxusní krajkou. Ta prsa dokonale zakryje, ale přesto nechá vyniknout svůdnou linii poprsí, kterou vytváří trojúhelníkový střih košíčků. Krajka volně přechází až na ramínka a vytváří tak nápaditě smyslný efekt, který si zkrátka zamilujete.

Něžná, nebo sexy? Vyberte si podle nálady!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenku Angelia si můžete pořídit hned ve dvou barevných variantách. V něžné sněhobílé a dráždivé černé. Ať už budete mít romantickou nebo vášnivou náladu, v podprsence Angelia budete neodolatelná. V jakékoliv barvě umocní krásu vašeho dekoltu a dokáže vám, že se i vy můžete cítit svůdně za všech okolností. Stačí ji jen obléknout. Na kterou barvu máte dnes náladu vy?

Další články

Načítám