Hlavní obsah
Článek

V pondělí v pozdních večerních hodinách se to stalo.. Chrissy Teigen (29) oznámila na sociálních sítích, že s manželem Johnem Legendem (36) čekají prvního potomka. Radostné zprávy přišly jen pár týdnů poté, co modelka v jednom televizním diskuzním pořadu prozradila, že mají s manželem problémy s početím.

Kráska z titulky plavkového Sports Illustrated sdílela černobílý snímek, na němž s úsměvem od ucha k uchu leží na pohovce s Johnem, jenž má ruku něžně položenou na jejím břiše.

„John a já jsme moc šťastní, že můžeme oznámit, že jsme těhotní,“ připsala modelka k fotografii a posléze dodala: „Mnoho z vás asi ví, že jsme se nějaký čas pokoušeli o miminko. Nebylo to snadné, ale vydrželi jsme a už se nemůžeme dočkat, až naše první dítě přivedeme na svět a rodina se rozroste. Jsme nadšení, že se to nakonec podařilo. Děkuji za všechnu vaši lásku a přání. Těším se na všechno to osahávání bříška!“

Dvojice spolu začala randit v roce 2007 poté, co Chrissy účinkovala v Johnově videoklipu. Po čtyřech letech vztahu se zasnoubili a o další dva roky později se vzali v Itálii u jezera Como.

Reklama

Další články

Načítám