Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdálo by se, že malá Suri Cruise (5) musí být na přízeň fotografů zvyklá. Dětská duše je však nevyzpytatelná. To, co holčičce slavných rodičů téměř nikdy nevadí, se stalo obrovským problémem. Když Tom Cruise (61) s dcerou v pondělí odjížděl z newyorského sportovního a zábavního centra Chelsea Piers a Suri uviděla desítky paparazzi, přitiskla se k tátovi jako klíště a obličej si kryla plyšovou hračkou Hello Kitty a bílou dekou.

Její obličej přitom vypadal velice vyděšeně a otec ji musel v náručí utěšovat. Tom zvládl celou situaci na jedničku. Malou Suri uklidnil a k tomu ještě stihl fotografům rozdat pár úsměvů a zamávání. Na rozdíl od mnohých celebrit v čele se zpěvačkou Pink, jež již několikrát na paparazzi nadávala a ukazovala jim vztyčený prostředníček, si herec dokázal i v nepříjemném okamžiku udržet chladnou hlavu.

Je to přitom jen pár dní, co se Suri vyrazila na nákupy do Los Angeles její maminka Katie Holmes (45). Přestože se Suri opět nechala nosit, na fotografy se culila a mávala jim.

Reklama

Další články

Načítám