Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Důvěra ve vztahu se s neustálými dostaveníčky s bývalými partnery buduje jen velmi těžko... Možná i to bylo příčinou, že je podle zahraničních médií Pippa Middleton (40) opět sama. S informací o rozchodu mladší sestry vévodkyně Catherine (42) s pohledným bankéřem Nicem Jacksonem přišly jako první americké magazíny People a US Weekly.

Průběh jejich tříletého vztahu, který měl být před časem zpečetěn i zásnubami, se zkomplikoval loni, kdy se Nico odstěhoval do Švýcarska kvůli pracovnímu kontraktu a Pippa zůstala v Londýně. Právě dálka a nedostatek společně tráveného času má stát za jejich odcizením, které vyústilo až v rozchod, což potvrdil později i Daily Mailu kamarád Pippy s tím, že oba šli svou vlastní cestou, ale že v jejich rozhodnutí nesehrál roli nikdo třetí a i nadále zůstávají přáteli.

Pippa se v důsledku odloučení od partnera začala stále více objevovat ve společnosti nejen svého bratra, ale především bývalých lásek. Minulý víkend byla dokonce spatřena s expřítelem Jamesem Matthewsem. S čtyřicetiletým investorem randila před Nicem v roce 2012. Fotografové dvojici zachytili, jak po společném venčení jeho psa zacházejí do domu, načež Pippa byt opustila až druhý den ráno, navíc s kyticí růží.

Reklama

Další články

Načítám