Hlavní obsah
Článek

Jeho filmografie je sice plná odsouzeníhodných počinů, ale přítelkyně komika Paulyho Shoreho (47) nejspíš nebude náročnou divačkou. Zamilovala se totiž do sběratele hereckých anticen, který ženy neoslňuje svým vzhledem ani výkonem před kamerou.

Pauly Shore v Hollywoodu rozhodně nepatří k hercům, k nimž by publikum vzhlíželo. Na kontě má několik laciných komedií, kvůli nimž se jeho jméno stalo synonymem té nejpokleslejší zábavy. Jediné trofeje, na něž dosáhl, jsou tak Zlaté maliny, které už má doma čtyři.

První anticenu Pauly Shore obdržel v roce 1993 za film California Man. Ostudnou trofej se mu dokonce podařilo získat dvakrát po sobě, když v roce 1996 „uspěl“ s komedií Soudcem z nouze a následně „bodoval“ s filmem Bio-Dome. A aby toho nebylo málo, v roce 2000 byl zvolen nejhorším hercem uplynulé dekády. Jeho sbírka se poté přestala rozrůstat, což nebylo způsobeno zkvalitněním jeho výkonu, ale tím, že výrazně poklesla jeho produkce.

Tahle tristní bilance mu však v lásce nebrání. Na pláži v Miami si Pauly užíval něžnosti s výstavní milenkou, od níž jej dělí 21 let. A takový úlovek by mu mohli závidět i mnohem respektovanější herečtí kolegové.

Reklama

Další články

Načítám