Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je tu podzim, a ač odpoledne svítí ještě hezky sluníčko, tak ráno je chladno a přišly už i ranní mrazíky. Nenechte se nepřízní počasí překvapit a udělejte si k tomu navíc i radost. Krásné zateplené kozačky, polokozačky či kotníkové boty za super cenu najdete právě teď na SvětBot.cz.

Krásné kozačky pro každou nohu – skladem kozačky i pro úzké nebo široké lýtko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mít krásné kozačky, po kterých sníte a budou vám je závidět všechny kamarádky a kolegyně, tak takové by chtěla mít každá žena. My vám je nyní nabízíme. Není problém, pokud máte nohu velkou či malou. Dokonce ani tenké či silnější lýtko není problém. Pro každou ženu máme kozačky, které jí padnou a už je nesundá. Přesvědčte se sama:

Být sexy kočkou i bez podpatků? Ale jistě, beze všeho

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Některé ženy podpatky prostě nenosí. Ať už je důvod jakýkoliv, i pro ně je zde řešení. Co třeba klasické kotníkové boty na rovné podešvi? Mohou být kožené či ze syntetického materiálu, zateplené ovčí vlnou, zapínatelné na zip nebo třeba zavazovací. Některé mohou mít i nepromokavou TEXovou membránu. Výjimkou nejsou ani módní kožíšky nebo jiné zajímavé zdobení. Pokud tedy nemusíte podpatky, ale chcete také krásné botičky, ve kterých vám nebude zima, podívejte se:

Polokozačky snad ve všech možných i nemožných variantách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vysoké kozačky také nejsou vždy to pravé. I proto máme v nabídce více než 80 modelů polokozaček všech možných výšek podpatků, materiálů i barev. Najdete mezi nimi jak mírně zateplené podzimní modely, tak i modely s pravou ovčí vlnou.

Ani pánové nepřijdou zkrátka – módní značky Bugatti, Lloyd nebo Rieker jsou pro opravdu náročné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoho mužů na svůj vzhled zrovna nedbá. Pro ten zbytek je zde exkluzivní nabídka německých luxusních pánských bot značky Lloyd a Bugatti. V kolekcích obou značek najdete jak klasické business modely, tak i business módu, která se v ČR zrovna moc neprodává. U obou zmíněných značek jsme největším českým on-line prodejcem. V nabídce jsou také boty značky Rieker. Přesvědčte se sami:

SvětBot.cz je prostě široká nabídka módní obuvi, ze které si vybere snad každý

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevybrali jste si z kozaček, kotníkových zimních bot či pánské obuvi? Nevadí, podívejte se na kompletní nabídku z aktuální kolekce podzim/zima 2015/2016 a vsadíme se, že si vyberete. Navíc k tomu všemu přidáme poštovné u objednávek nad 1 000 Kč zdarma a možnost objednat zboží, nic neplatit a uhradit ho až po vyzkoušení 14 dnů po nákupu. A kdyby boty náhodou nesedly, můžete je zdarma (bez placení poštovného zpět) vrátit či vyměnit za jinou velikost nebo model. Neváhejte!

Další články

Načítám