Hlavní obsah
Článek

V druhé řadě VyVolených nechybělo příliš k tomu, aby ceny v hodnotě 15 miliónů korun získala Marie Kovácsová. Ve finále ji ovšem porazil Antonín Jalovec.

Maruška tehdy ve vile strávila 130 dnů a bohatství, které by jí zajistilo bezstarostný zbytek života, měla na dosah ruky. V reality show je však jen jeden vítěz a všichni ostatní odejdou s prázdnou, což se stalo i jí.

Díky VyVoleným se Maruška sice zviditelnila na televizní obrazovce, ale po soutěži ji to do šoubyznysu nelákalo. Dala přednost rodinnému životu a na srazu obyvatel ostře sledované vily se pochlubila synem Tobíkem. O nejmenšího návštěvníka byl na setkání velký zájem a zvěčnili se s ním i Pity a Eva Feuereislová. Potomkem se chtěla pochlubit i Wendy, ale onemocnění syna jí bohužel narušilo plány.

„Jsem rozvedená paní a samozřejmě jsem nemínila zůstat sama. Takže seznamte se, tohle je Tobiášek, kterého mám s přítelem Láďou. S potomkem jsme si trošku pospíšili. Papíry na vztah nemáme a ani je k rodinnému štěstí nepotřebujeme,“ vysvětlila Maruška.

Účastníci večírku měli nejprve s rozpoznáním účastnice druhé řady problém, protože ve VyVolených byla blondýna. Prozradilo ji ovšem výrazné tetování, pro které měla slabost už před devíti lety, kdy reality show natáčela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám